logo

Tehnički pregled Jagodina

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu pa je, sa tog razloga, tehnička ispravnost vozila i osnovni uslov za registraciju vozila.

Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a vrši je, na redovnom tehničkom pregledu, ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda vozila. U ovu svrhu, ovlašćene organizacije za vršenje tehničkog pregleda vozila moraju biti opremljene odgovarajućom ispitivačkom opremom i uređajima, a moraju raspolagati i odgovarajućim stručnim kadrom.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja je određeno da se redovni tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje. Vozila na motorni pogon i priključna vozila, kojim se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, podvrgavaju se tehničkom pregledu svakih 6 meseci.

Auto kuća OZON je prvi privatni tehnički na području opštine Jagodina koji posluje od 1994.godine, i jedini tehnički pregled koji poseduje komplentu opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti svakog putničkog, teretnog i priključnog vozila. Na području grada Jagodine jedino u auto kući OZON možete uraditi tehnički pregled svih vozila sa 4x4 pogonom.

U Auto kući OZON možete izvršiti kompletno osiguranje i registraciju Vašeg vozila bez odlaska u MUP i čekanja u redu, izdavanjem registarske nalepnice na linije tehničkog pregleda.

Takođe u Auto kući OZON možete izvršiti putno osiguranje, delimično kasko osiguranje vozila, kasko osiguranje vozila...

Za pravu sigurnost i veću bezbednost AUTO KUĆA OZON Jagodina!

Upit za registraciju