Kneginje Milice 163, Jagodina     035.252.925   035.250.925     ak.ozon@mts.rs

Tehnički pregled i registracija

Akcija

Besplatna provera vozila pre tehničkog pregleda

(do 15 dana ranije)

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja. Samo tehnički ispravno vozilo može garantovati njegovu bezbednu primenu pa je, sa tog razloga, tehnička ispravnost vozila i osnovni uslov za registraciju vozila.

Kontrola tehničke ispravnosti vozila obuhvata detaljnu kontrolu svih uređaja vozila, bitnih sa gledišta bezbednosti vožnje, a vrši je, na redovnom tehničkom pregledu, ovlašćena organizacija za vršenje tehničkog pregleda vozila. U ovu svrhu, ovlašćene organizacije za vršenje tehničkog pregleda vozila moraju biti opremljene odgovarajućom ispitivačkom opremom i uređajima, a moraju raspolagati i odgovarajućim stručnim kadrom.

Zakonom o bezbednosti saobraćaja je određeno da se redovni tehnički pregled vozila vrši jednom godišnje. Vozila na motorni pogon i priključna vozila, kojim se vrši javni prevoz putnika ili prevoz opasnih materija, kao i vozila kojima se vrši obučavanje kandidata za vozače, podvrgavaju se tehničkom pregledu svakih 6 meseci.

Auto kuća OZON je prvi privatni tehnički na području opštine Jagodina koji posluje od 1994.godine, i jedini tehnički pregled koji poseduje komplentu opremu za ispitivanje tehničke ispravnosti svakog putničkog, teretnog i priključnog vozila. Na području grada Jagodine jedino u auto kući OZON možete uraditi tehnički pregled svih vozila sa 4x4 pogonom.

U Auto kući OZON možete izvršiti kompletno osiguranje i registraciju Vašeg vozila bez odlaska u MUP i čekanja u redu, izdavanjem registarske nalepnice na linije tehničkog pregleda.

Takođe u Auto kući OZON možete izvršiti putno osiguranje, delimično kasko osiguranje vozila, kasko osiguranje vozila...

Za pravu sigurnost i veću bezbednost AUTO KUĆA OZON Jagodina!

Radno vreme tehničkog pregleda je 08-16h ponedeljak-petak

Kneginje Milice 163, Jagodina     035.252.925   035.250.925     Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Copyright (c) 2021. Auto kuća Ozon. Sva prava zaštićena. Izrada sajta Lazacom